UPDATE Imagini de coşmar pe varianta Constanţei: un autocar cu 35 de pasageri a izbit o dubiţă VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În accidentul de aseară au fost implicate două autocamioane şi un autobuz, traficul pe varianta Constanţei fiind blocat mai bine de două ore. Doi oameni au murit şi alţi şapte au fost răniţi după ce şoferul unui autobuz a intrat pe contrasens.

Nu a respectat una dintre cele mai neînsemnate prevederi ale Codului Rutier şi a provocat o nenorocire: doi oameni au murit nevinovaţi şi alţi şapte au fost răniţi după ce şoferul unui autobuz nu a păstrat distanţa regulamentară faţă de autovehiculul din faţa sa.

Accidentul s-a produs aseară, în jurul orei 18.30 pe Aurel Vlaicu, pe varianta Constanţei. Mihăiţă Alexandru (22 de ani) conducea o autospecială Iveco (DB 74 HTL) dinspre Metro 1 către Bulevardul IC Brătianu.

Şoferul a semnalizat dreapta ca să intre în curtea unei societăţi comerciale.

Constantin Râpeanu (58 de ani) şoferul unui autobuz (BR 02 HGF) care circula în spatele său nu a păstrat distanţa regulamentară şi a lovit autoutilitara care s-a răsturnat.



 Autobuzul, care transporta 34 de persoane către locul de muncă, şi-a continuat drumul: a intrat pe contrasens, a izbit o camionetă Nissan cu numere de Bulgaria şi s-a oprit într-un stâlp de iluminat public. Bulevardul a fost blocat complet de cele trei autovehicule. Şapte ambulanţe şi două echipaje de descarcerare au fost trimise la locul tragediei.



Înspăimântaţi, pasagerii din autobuzul aparţinând SC Tracon SRL au ieşit pe geamuri. Şoferul camionetei, Constantin Motfolea (65 de ani) a murit pe loc iar pasagerul de pe scaunul din faţă Izer Asan (40 de ani) a murit în drum spre spital. Şoferul autobuzului şi şase pasageri au fost răniţi: Gabriel Coman (27 de ani), Mircea Moroş (29 de ani), Mardare Mihu (43 de ani), Gheorghiţă Enea (24 de ani), Marin Cobilaş (20 de ani) şi Vasile Moise (35 de ani).



Râpeanu este cercetat acum pentru ucidere din culpă. Din cauza accidentului varianta Constanţei a fost blocată, pe o porţiune mai mare de un kilometru, timp de două ore, şoferii fiind redirecţionaţi pe strada Baba Novac.  

image
image
image
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite