Un individ supărat pe o firmă din Constanța a înjunghiat un angajat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
După o ceartă zdravănă la firmă atacatorul a înjunghiat un angajat și a fugit
După o ceartă zdravănă la firmă atacatorul a înjunghiat un angajat și a fugit

Un constănțean pus pe scandal a dat buzna la o firmă de alimentație publică înarmat cu un cuțit. Agresorul a înjunghiat unul dintre angajații firmei cu pricina, după ce a fost rugat de administrator să părăsească incinta.

Vasile Bucur, un individ de 55 de ani din Constanța cu chef de ceartă, s-a înarmat cu un cuțit și a plecat pentru a-și vărsa nervii pe administratorul unei firme de alimentație publică din Constanța.

Ajuns la fața locului, individul a început să se certe și cu administratorul și cu un angajat al acestuia. Lucrurile s-au precipitat atunci cand administratorul, Petre Preda l-a rugat frumos să părăsească incinta firmei.

Angajatul, Cătălin Budeac a fost înjunghiat de către constănțeanul scandalagiu, iar sub amenințarea cuțitului administratorul a rămas fără telefonul mobil.

După un apel de la 112, victima a fost transportată de urgență la Spitalul Clinic Județean Constanța unde se află acum sub supraveghere medicală.

În urma investigațiilor efectuate de către polițiști, Vasile Bucur a fost găsit a doua zi după incident și a fost arestat. Acesta este suspectat de comiterea faptei și Judecătoria Constanța a emis pe numele său un mandat de arestare de 29 de zile.

Agresorul se află acum în arest la Centrul de Reținere și Arest Preventiv din Cadrul Inspectoratului Județean de Poliție. În cazul în care i se va dovedi vinovăția, acesta riscă ani buni de închisoare.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite