Un grup de elevi din Republica Moldova, în vizită la Prefectura Constanţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prefectul județului Constanța, Claudiu Iorga-Palaz, s-a întâlnit astăzi cu un grup de 12 elevi ai Liceului Teoretic „Dimitrie Cantemir“, din Republica Moldova. Întrunirea a durat mai multe ore, timp în care elevii i-au adresat prefectului numeroase întrebări pe teme administrative.

Pentru mulți dintre ei, este prima dată când se află la Constanța, iar câțiva se află pentru prima dată la mare. Elevii au rămas plăcut surprinși de întâlnirea cu prefectul. George Hanganu de 18 ani, de la Liceul Teoretic „Dimitrie Cantemir“ a declarat că nu a mai fost la plajă până acum: „Este minunat la Constanța. Sunt pentru prima dată la mare și am fost pentru prima dată la plajă. Am fost foarte entuziasmat că vom sta de vorbă cu prefectul din Constanța“, a precizat elevul.

Cei 12 elevi cu vârste cuprinse între 17 și 18 ani au sosit pe 14 iulie pe litoralul românesc, în tabăra New Paradise, din Eforie Sud. Vacanța grupului de liceeni se va sfârși abia mâine. În decursul celor șase zile petrecute la malul Mării Negre, ei spun că au vizitat Mănăstirea Sfântul Andrei și orașul Adamclisi, au mers în club și la parcul acvatic.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite