Un german face turul Europei cu bicicleta. N-a păţit nimic, până în România, unde a fost jefuit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cicliştii germani jefuiţi în România. Victima, în mijloc
Cicliştii germani jefuiţi în România. Victima, în mijloc

Un adolescent german în vârstă de 17 ani, care împreună cu un grup de tineri face un tur al Europei pe bicicletă, a fost tâlhărit de bagaje şi de bicicletă, în judeţul Constanţa, la scurt timp după ce a intrat în România, autorul tâlhăriei fiind tot un tânăr de 17 ani.

Adolescentul face parte dintr-un grup de şapte cetăţeni germani, cinci dintre ei minori, care joi după-amiază au intrat pe teritoriul României prin punctul de frontieră Ostrov din judeţul Constanţa. Intenţia turiştilor germani era de a merge până în staţiunea Neptun, unde ar fi urmat să rămână peste noapte.

În timp ce se deplasau pe un drum judeţean, la ieşirea din satul Văleni din comuna Dobromir, un tânăr i-a blocat calea ultimului biciclist, care rămăsese singur în spatele grupului, iar după ce l-a ameninţat i-a luat bicicleta şi bagajul, conform Mediafax.

Turiştii germani i-au anunţat pe poliţiştii din Băneasa, iar la o distanţă de aproximativ un kilometru de locul în care a avut loc tâlhăria au fost găsite obiecte ale adolescentului german.

La scurt timp, oamenii legii au reuşit să-l prindă şi pe autorul faptei, acesta fiind un tânăr de 17 ani, din satul Văleni. Ulterior a fost găsită şi bicicleta, la marginea pădurii din localitate, iar aceasta, împreună cu celelalte bunuri recuperate, au fost restituite turistului german.

Pe numele adolescentului român, care este cunoscut cu antecedente penale, a fost întocmit un nou dosar penal, pentru tâlhărie.

Grupul de turişti germani jefuiţi pe DN3 este compus din doi bărbaţi, Philipp Haussmann (46 ani) şi Tobias Quilisch (45 de ani), care călătoresc împreună cu 5 adolescenţi.

Nemţii se vor caza la hotel Cocor din Neptun, unde se întâlnesc cu alţi turişti germani. Ei vor sta 10 zile la mare şi se află pentru a treia oară în România.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite