Un tânăr de 26 de ani s-a sinucis aruncându-se de pe Podul Basarabi UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O persoană a sunat în urmă cu puţin timp la 112, care anunţa că un bărbat s-a aruncat de pe Podul Basarabi. Un echipaj SMURD s-a îndreptat spre zona indicată.

UPDATE 17.08 Tatăl şi fratele tânărului spun că în ultimele trei zile l-au văzut abătut. „L-am întrebat ce s-a întâmplat, dar mi-a spus că nu are nimic“, a declarat tatăl lui Denis, Dumitru Filip. La fel de distrus este şi fratele celui decedat, Valentin. „Este o moarte neaşteptată. Era singurul meu frate“, spune Valentin printre lacrimi.


Familia şi prietenii lui Denis Filip au venit la faţa locului

UPDATE 16.52 La faţa locului a ajuns şi tatăl tânărului care s-a sinucis şi mai mulţi prieteni din Poarta Albă, localitatea de domiciliu.

UPDATE 16.44 Prietenul mortului, Luigi Gheorghe Codoi, de 32 de ani, spune că îl cunoaşte pe Denis de când erau copii şi îl ştie ca pe un om bun şi liniştit. „Lucra ca şofer la o firmă şi ştiu că nu avea prietenă. Nu îmi dau seama ce ar fi putut să se întâmple cu el de a recurs la un aşa gest“, spune Codoi.

UPDATE 16.37 Tânărul care s-a aruncat de pe pod se numeşte Denis Filip şi are 26 de ani. Trupul neînsufleţit a fost identificat de fratele său mai mare, Valentin Filip, de 29 de ani, venit la faţa locului.

Tânărul sinucigaş locuieşte în Poarta Albă

Oamenii legii nu au găsit niciun act de identitate asupra bărbatului şi nici vreun bilet de adio.

Paramedicii SMURD i-au constatat decesul.

image
image
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite