UPDATE Gest extrem: a vrut să se arunce de pe pod din dragoste pentru... Lambada

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bărbatul care a pus pe jar autorităţile a ameninţat că se aruncă zeci de metri în gol de pe podul Sfânta Maria din localitate. Sinucigaşul se plângea că o iubeşte pe Lambada, o fostă iubită care s-a căsătorit şi are şi un copil.

UPDATE Benoid Makouaffa Ţuţuianu (32 de ani) le-a spus poliţiştilor că vrea să se omoare din dragoste pentru o femeie poreclită Lambada. Oamnenii în uniformă au luat legatura cu femeia, care l-a rugat pe teribilist să o lase şi să nu-i mai facă probleme. Din spusele bărbatului, Lambada este o fostă iubita de-a sa. În ciuda faptului că femeia  este căsătorită şi are un copil, Ţuţuianu nu vrea să renunţe la fosta iubire. Martorii incidentului cred că bărbatul a vrut doar să impresioneze, în niciun caz să-şi ia viaţa. „A venit pregătit cu o sticlă de apă minerală şi un pachet de ţigări. În mod sigur, doar s-a dat în spectacol“, a spus una dintre persoanele care a asistat la scenă.

Un apel la 112 anunţa în urmă cu puţin timp că o persoană rămasă neidentificată încă intenţionează să se arunce în Dunăre. Poliţiştii şi angajaţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea au ajuns deja la solicitare.

Vom reveni cu detalii!

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite