UPDATE Un TIR încărcat cu 20 de tone de deşeuri petroliere s-a răsturnat la Cernavodă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şoferul autotrenului a pierdut controlul volanului din cauza vitezei excesive. Deşeurile petroliere s-au scurs în şanţul de pe marginea drumului.

UPDATE Militarii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dobrogea au intervenit aseară pentru a elimina orice pericol. TIR-ul a fost repus pe roţi în jurul orei 23.05. Circulaţia s-a desfăşurat normal pe porţiune de drum unde s-a răsturnat autotrenul.

UPDATE
Conducătorul auto se numeşte Ştefan Dumitru şi are 27 de ani. Autotrenul răsturnat este înmatriculat B 08 DJJ, iar remorca TIR-ului are numărul de înmatriculare B 11 KUA. Şoferul nu a fost rănit.

Autotrenul abia ieşise de pe autostradă şi ajunsese în dreptul sensului giratoriu din apropierea oraşului Cernavodă. Poliţiştii Serviciului Rutier Constanţa spun că şoferul nu a adaptat viteza la intrarea în curbă, a pierdut controlul autotrenului şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile. Cisterna încărcată cu aproximativ 20 de tone de deşeuri petroliere a fost avariată, iar o parte din produs s-a scurs în şantul de pe marginea drumului.
Vom reveni cu detalii!

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite