Constanţa: Ultimul drum al miresei moarte

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constanţa: Ultimul drum al miresei moarte
Constanţa: Ultimul drum al miresei moarte

Mihaela Minea, tânăra de 23 de ani, a fost petrecută pe ultimul drum în rochia de mireasă pe care trebuia s-o îmbrace în ziua fatală. În biserica din Cobadin, unde sâmbătă Mihaela şi Iulian trebuiau să-şi unească destinele în faţa Domnului, a avut loc ieri slujba de înmormântare a tinerei mirese.

Citiţi şi:

Constanţa: Mireasa moartă în accident este înmormântată astăzi


Mihaela şi-a pierdut viaţa sâmbătă într-un accident rutier petrecut aproape de Cobadin, acolo unde o aşteptau mirele, familia şi nuntaşii.

Tânăra fusese la coafor la Constanţa şi se îndrepta spre casă, în jurul orei 15.00, purtându-şi voalul pe cap. Cel care o condusese, şoferul George Bădilă (25 de ani) din Ciocârlia, prieten cu mirii, a făcut o depăşire imprudentă şi când a încercat să revină pe banda de mers a atins o autoutilitară Iveco.

Opel-ul în care se afla Mihaela şi cumnata şoferului, Mariana, a fost proiectat într-un copac. Impactul i-a fost fatal miresei. La înmormântare au participat sute de persoane.

În faţa maşinii mortuare mergeau prietenii şi rudele, iar una dintre fete ţinea o poză cu Mihaela, din care ea zâmbea radiind de fericire. Aşa cum cei dragi nu o vor mai vedea niciodată. Sub poză erau scrise câteva cuvinte în amintirea ei: „Te căutăm pretutindeni şi nu te găsim decât în noi“.

Sute de persoane şi zeci de maşini cu coroane au claxonat şi au mers după maşina în care se afla tânăra îmbrăcată în rochia de mireasă pe care trebuia s-o poarte în cea mai fericită zi a vieţii.

La ieşirea din biserică i s-a făcut un pod de flori, aşa cum ar fi avut la nunta pe care nu a apucat să o mai facă. În maşină, lângă sicriu se aflau părinţii şi soţul ei, Iulian, care încă nu acceptau faptul că Mihaela nu mai este.

Ironia sorţii

Cu numai o săptămână înainte de nuntă, Iulian Minea a fost şi el implicat într-un accident rutier. Tânărul are o firmă de termopane şi în timp ce se deplasa la o lucrare era să se răstoarne cu maşina.

image

Norocul lui a fost că în maşină avea trepiedul care ţinea geamul termopan, care l-a împiedicat să se răstoarne. Parcă soarta nu voia ca Iulian şi Mihaela să fie fericiţi. Cei doi tineri aveau o fetiţă de două luni, care fusese botezată în dimineaţa accidentului.

„Vino să o vezi moartă, că vie n-ai vrut!“

Mama Mihaelei, Olimpia Anuţa, ţipa cât o ţineau puterile să nu-i ia fata de lângă ea şi să nu o ducă la groapă. Femeia munceşte în Spania şi lumea din sat îi reproşează că, deşi venise acum o lună acasă pentru două săptămâni, nu şi-a văzut fiica şi nepoţica nou-născută.

„Acum văd că îi pasă de ea. O plânge. Când a venit acasă, nu s-a dus să o vadă. Până şi Iulian i-a spus aseară la priveghi că să vină să o vadă moartă, pentru că atunci când a fost vie n-a vrut“, povesteau vecinele supărate pe mama Mihaelei.

Au amuţit şi preoţii


Toţi sunt încă sub stare de şoc. Mai ales mirele Iulian a fost convins să reziste groaznicei pierderi şi să lupte pentru fetiţa lor. „A fost uşor să te iubim, dar va fi greu fără tine“, era mesajul familiei pe coroana de flori a Mihaelei.

„Ea avea nişte ochişori, aveai impresia că întotdeauna zâmbeşte. Era o fată respectoasă, care nu deranja pe nimeni. A fost chinuită la viaţa ei. Se ducea şi le făcea de mâncare şi fraţilor şi tatălui ei. Nu înţeleg de ce a fost aşa. Când am aflat ce s-a întîntâmplat, nu mi-a venit să cred. M-a sunat cineva, mi-a spus şi am plecat direct acolo. O luaseră deja, dar ce era acolo... pe jos numai invitaţii, plicuri, care probabil erau pentru masa de diseară, pentru dar. Atunci, mi-aş fi dorit să pot discuta cu Dumnezeu şi să-l întreb «De ce, Doamne, ai făcut lucrul acesta? De ce?» Dacă atunci m-ar fi întrebat cineva dacă eu cred în Dumnezeu, aş fi rămas mut! Nu aş fi ştiut ce să răspund“, a povestit preotul Cornel Cocoş, apropiat al familiei fetei.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite