Uite cum şi-au petrecut minivacanţa de 1 Mai turiştii din Mamaia! FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ziua s-au plimbat, iar noaptea s-au distrat în cluburi şi la festivalul de muzică house ce a avut loc pe plaja din nordul staţiunii Mamaia. A fost un weekend răcoros. Sâmbătă seara, termometrul din staţiunea Mamaia indica doar 12 grade Celsius.

Cei mai mulţi turişti au ales să-şi petreacă seara de sâmbătă plimbându-se pe faleză sau dansând pe plajă, ca să se încălzească.







Şi terasele au fost deschise, iar cele din zona Cazino au fost dotate cu sisteme de încălzire. Unii operatori de plaje au amenajat chiar şi şezlongurile, dar vremea a fost mohorâtă.







Mamaia a fost plină în acest weekend. Agenţiile de turism au anunţat un procent de ocupare de 90%.  „Noi am venit sâmbătă şi ne-am cazat în Constanţa, fiindcă în Mamaia era greu să mai găseşti un loc într-un hotel“, spun Nicoleta Mîndreanu şi Adriana Stanciu, din Bucureşti.







Sâmbătă seara, în Mamaia s-a circulat bară la bară, fiindcă mulţi turişti au ieşit la plimbare cu maşinile.



Noaptea, distracţia s-a mutat în cluburi şi pe plaja din nordul staţiunii, acolo unde a avut loc Festivalul de muzică house The Mission. Tinerii au dansat, iar DJ-ii au mixat fără întrerupere.




image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite