Uite cum arată plaja de fiţe de la Mamaia a Ralucăi Sandu!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fiica bossului FRF Mircea Sandu a devenit operator de plajă în staţiunea Mamaia. Raluca Sandu şi-a deschis un beach-bar şi a amenajat porţiunea de plajă din dreptul complexului rezidenţial de lux Caelia, ce aparţine omului de afaceri mogulului Viorel Păunescu.

Cu foişoare, umbreluţe de stuf, şezlonguri mari din lemn cu saltele albe, palmieri plantaţi în nisip şi alte aranjamente pe măsura fundalului de 5 stele, plaja Ralucăi Sandu va fi gazdă pentru VIP-urile care şi-au cumpărat apartamente în complexul lui Păunescu, cum ar fi Cristian Chivu, fostul căpitan al Naţionalei.

image
image

Pentru a celebra inaugurarea, patroana a chemat la plaja ei invitaţi de seamă din lumea fotbalului, printre care Mitică Dragomir şi Victor Piţurcă. Investiţia este de 300.000 de euro.

image

Viorel Păunescu (foto centru), Mihai Daraban şi Gheorghe Bosînceanu (spate) au fost prezenţi la inaugurarea plajei Ralucăi Sandu

image
image

Personaj monden cu viaţă socială trepidantă, Raluca va avea de acum propriul loc de distracţie pe litoral. Seara, pe plajele din Mamaia au loc petreceri ce se întind până în zori, astfel că răsăritul poate fi admirat direct de pe malul mării.

image
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite