Constanţa: UPDATE / Ucisă prin înfometare şi îngropată pe ascuns

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O familie de foşti adventişti din Techirghiol este suspectată că şi-a ucis ruda prin inaniţie, pe Lucea Mndache, în prima zi de Rusalii. O altă membră a familiei care cântărea doar 15 kilograme a murit la doar 20 de ani în urmă cu 6 ani.

UPDATE Ora 16.00 Lucea Mandache locuia în casă cu Samara Mandache, fiica ei şi cu alte două femei - Gabriela Liga şi Margareta Liga. Femeia care a decedat mai are alţi şaşe copii în centrele de plasament din judeţ.

Rudele femeii le-au spus anchetatorilor că decedata suferea de o boală la membrele inferioare pe care nu o tratase de peste trei ani. „Femeile cu care locuia Lucea Mandache au anunţat doi nepoţi din localitatea Biruinţa că a murit şi să vină să o înmormânteze. Pe noi ne-a anunţat Teofil Mandache,  cu care femeile sunt în litigiu, că a murit şi că a văzut cum o duc la groapă“, a declarat comisarul-şef Vasile Nicolaiciuc, şeful Poliţiei din localitate.

Lucea Mandache avea 43 de ani şi a murit ieri dimineaţă, în casa în care locuia alături de alte trei femei. „Rudele au declarat că nu ştiau că trebuie să fie anunţat un medic şi că au preferat să îngroape cadavrul care începea să miroasă“, a declarat Anda Drăgulescu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Constanţa.

Anchetatorii spun că există suspiciuni legate de moartea femeii, care ar fi putut fi ucisă prin inaniţie. Femeia a fost înmormântată astăzi, fără certificat de deces, pe ascuns.

În urmă cu şase ani, o altă membră a familie Mandache a murit prin înfometare. Lidia cântărea doar 15 de kilograme la vârsta de 20 de ani.

Citiţi mai multe amănunte în  !

image
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite