Constanţa: UPDATE / 60 de elevi, păcăliţi de o agenţie de turism

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constanţa: UPDATE /  60 de elevi, păcăliţi de o agenţie de turism
Constanţa: UPDATE / 60 de elevi, păcăliţi de o agenţie de turism

Deşi au plătit firmei preţul cerut, odată ajunşi în Paris, s-au trezit că nu au unde să doarmă. Două grupuri de elevi constănţeni care au plecat într-o excursie în Franţa s-au trezit că nu au unde să doarmă întrucât agenţia de turism prin care au plecat - SC Romina Travel SRL - nu le-a achitat cazarea.

Cei 60 de elevi de la Colegiul Naţional „Mircea cel Bătrân” şi Ovidius din Constanţa au plecat sâmbătă spre Paris. „Noi am achitat firmei toţi banii, am primit şi factură, numai că în momentul în care am ajuns la hotel ni s-a spus că nu s-a achitat nimic”, a declarat profesorul Mihai Conţanu. Prin contractul încheiat cu SC Romina Travel SRL li s-a promis cazare şi masă la hotelurile Ibis şi Etap care fac parte din lanţul hotelier ACCOR. Fiecare turist a plătit pentru sejurul din Franţa suma de 500 de euro.

Azi - noapte, grupul de elevi şi profesorii care i-a însoţit au dormit în hotel. Profesorul Conţanul a scos alţi bani din propriul buzunar şi a achitat cazarea la hotel. Altfel, ar fi dormit pe malurile Senei. Cazarea costă pe noapte 69 de euro.

Reprezentanţii firmei nu comentează

„Nu disperăm, ne vom descurca. Parisul este foarte frumos. Este un caz de criză care se va rezolva“, a declarat telefonic Mihai Conţanu.

Contactată telefonic, Magda Dumitrescu, reprezentantul agenţiei de turism SC Romina Travel SRL, ne-a spus că nu poate vorbi la telefon şi că nu are ce să spună despre situaţia creată.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite