Constanţa: UPDATE Vijelia smulge copacii din pământ!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constanţa: UPDATE Vijelia smulge copacii din pământ!
Constanţa: UPDATE Vijelia smulge copacii din pământ!

Primele efecte ale vântului puternic anunţat de meteorologi în această dimineaţă au apărut în această după amiază. CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO

Ora 18.00: Un plop de pe marginea trotuarului de lângă Palatul Copiilor a fost smuls la ora 16.30 de vântul puternic. Din fericire, în momentul în care a căzut arborele, pe trotuar nu se afla niciun trecător.

Abia după două ore, un echipaj al primăriei a venit să elibereze zona. „Nu mai avem anunţate alte zone cu probleme, dar suntem în alertă pentru a interveni în caz de nevoie“, ne-a spus un lucărtor de la Direcţia Corp Control.

Constănţenii care înregistrează probleme la sistemul de alimentare cu apă potabilă şi canalizare sunt rugaţi să sesizeze toate avariile apărute la dispeceratul SC RAJA SA, la numărul de telefon 0241.664.444.

Ora 16.00: Codul galben de vijelii şi ploi a intrat în vigoare în această dimineaţă. Meteorologii spun că până joi la ora 12.00 vremea va fi deosebit de rece pentru această perioadă. În regiunea de sud-est vântul va avea intensificări. La Constanţa se văd deja efectele cosului galben. În mai multe zone ale oraşului au căzut copaci, echipele din cadrul Primăriei Constanţa intervenind pentru înlăturarea efectelor.

„Intervenim şi în curţile oamenilor, dacă ni se solicită ajutorul. Două echipe formate din alpinişti şi ţapinari sunt în permanenţă în alertă“, a declarat George Coman, şeful Serviciului de Igienă Publică şi Spaţii Verzi din Primăria Constanţa.

„Până în prezent, au fost înregistrate incidente uşoare: din domeniul privat a căzut un copac pe domeniul public şi am intervenit pentru a-l ridica. Acum intervenim în curtea unui cetăţean de pe strada Ştefan Panaitescu pentru a ridica un cais, înclinat din cauza vântului“, a mai spus George Coman. Nu au fost înregistrate cazuri de rupere a cablurilor electrice şi nu au fost produse pagube materiale.


Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite