Constanţa: UPDATE Victima mutilată de câine nu vrea să-l reclame pe proprietar

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constanţa: UPDATE Victima mutilată de câine nu vrea să-l reclame pe proprietar
Constanţa: UPDATE Victima mutilată de câine nu vrea să-l reclame pe proprietar

Un constănţean în vârstă de 40 de ani a fost sfâşiat de un ciobănesc german pe nume Max în momentul în care încerca să-şi ajute vecinul să-l bage înapoi în curte. Din cauza rănilor foarte grave bărbatul va sta sub supraveghere medicală mai mult de-o lună de zile şi va avea nevoie de mai multe operaţii estetice pentru a-şi reface chipul.

Iulian Fasole ne-a povestit de pe patul de spital că a încercat să ajute un vecin să-şi prindă câinele. Animalul s-a năpustit asupra sa şi l-a muşcat în zona feţei. Patrupedul i-a smuls şase centimetri din buza superioară. Pentru că a încercat să se apere, omul s-a ales cu mai multe muşcături: la nas, arcadă şi mâna stângă.

Cu toate acestea, el nu vrea să-şi reclame la Poliţie vecinul, spunând că acesta nu are nicio vină. Mai mult decât atât, Fasole spune că până şi vecinului îi era teamă de patruped, pentru că nu-l cunoştea prea bine, fiindu-i adus de puţin timp de nişte cunoştinţe pentru a păzi casa. „Mie nu-mi place să fac rău. Acum dacă s-a întâmplat, s-a întâmplat“ a precizat acesta.

Câinele s-a plimbat cu buza victimei în gură
Câinele Max nu s-a mulţumit cu buza superioară a victimei sale, s-a şi plimbat vreo zece metri cu ea-n gură.

Victima ne-a relatat că Max a scăpat din curte într-o clipă de neatenţie. „Vecinul uitase să închidă poarta, iar câinele a ieşit afară. Am vrut să-l apuc de lesă şi să-l duc în curte. În momentul acela a trecut un alt câine prin zonă, s-a speriat şi m-a agresat“.

Animalul era lăsat fără hrană cu zilele
Pe strada Militară, acolo unde s-a întâmplat toată povestea, oamenii şuşotesc, însă niciunul nu a ne-a putut da numele proprietarului câinelui, spunând că acesta s-a mutat recent şi că nu locuieşte acolo, ci doar vine din când în când pe acolo. Uneori chiar lasă animalul flămând.

Vecinii spun că în vară îi puneau apă animalului prin gard, îi mai aruncau câte un colţ de pâine pentru că el era mereu legat şi altfel ar fi murit de foame.

Bărbatul a fost operat ieri de medicii de la Clinica de Chirurgie Plastică din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, starea sa de sănătate fiind acum stabilă.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite