Constanţa: UPDATE / Vacanţă încheiată tragic pentru un italian

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constanţa: UPDATE / Vacanţă încheiată tragic pentru un italian
Constanţa: UPDATE / Vacanţă încheiată tragic pentru un italian

Italian împuşcat de socru la vânătoare. Cei doi bărbaţi se aflau la vânătoare de păsări pe un câmp dintre localităţile Târguşor şi Nicolae Bălcescu.

O zi care trebuia să fie relaxantă pentru Lorenzo Pirisinu de 37 de ani şi socrul său, Giovanni Alberto, de 67 de ani, s-a terminat tragic. Vremea era prielnică ieri pentru o partidă de vânătoare pe câmpul dintre localităţile constănţene Nicolae Bălcescu şi Târguşor, unde cei doi au mers să împuşte păsări. La scurt timp însă tânărul s-a prăbuşit ca şi fulgerat la pământ, iar din depărtare cei care îi însoţeau şi-au dat seama că s-a întâmplat ceva rău.

„Nu pot să-mi dau seama ce s-a întâmplat“

„Vin în fiecare an în România la vânătoare pentru că este mai ieftin aici. Nu pot să-mi dau seama ce s-a întâmplat. Trebuia să tragă în sus“, a declarat George Popa de la Asociaţia Judeţeană de Vânătoare şi Pescuit Sportiv.

Martorii care se aflau la distanţă au venit cu sufletul la gură. Tânărul era ţinut în braţe de socrul său, iar pe pământ începuse să se formeze o baltă de sânge. În ajutor a fost chemat un echipaj SMURD, iar medicii au încercat să resusciteze victima. Fără şansă însă. Împuşcat cu alice între omoplaţi, bărbatul a murit la scurt timp. La faţa locului au venit şi poliţiştii care au început cercetările. „Credem că este vorba de o manevrare greşită a armei. Se va face o expertiză pentru a se afla ce s-a întâmplat“, a spus Şeful Serviciului de Arme, Explozibili şi Substanţe Toxice, subcomisarul Nicu Barbu.

Cercetat pentru ucidere din culpă

După tragedie, socrul nu a mai putut să reziste din cauza unor probleme cardiace şi a plecat spre spital. În urma lui, anchetatorii au rămas să aştepte maşina de la morgă, iar decedatul a fost preluat de legişti pentru efectuarea necropsiei. Poliţiştii spun că Giovanni Alberto va trebui să dea o declaraţie, iar cercetările se vor face pentru ucidere din culpă.

Cei aflaţi pe câmpul dintre cele două localităţi nu reuşeau să îşi revină. Erau şocaţi că o zi de destindere s-a transformat într-o tragedie în familia italianului.

Lorenzo Pirisinu şi Giovanii Alberto veniseră din Perugia (Italia) şi s-au cazat la hotelul Oxford din Constanţa pentru acest sfârşit de săptămână. 

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite