Constanta: VIDEO UPDATE / O vidră s-a adăpostit de maidanezi într-o alimentară din stațiunea Mamaia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În această dimineață, o vidră ieșită din Lacul Siutghiol a fost fugărită de o haită de câini maidanezi până când s-a refugiat într-o alimentară cu program non-stop, situată în apropierea hotelului Modern din stațiunea Mamaia.

La ora 5.00, vânzătoarea a văzut vidra gonită de câini intrând în spatele frigiderelor din alimentară. Femeia a încercat să gonească animalul, însă acesta era mult prea speriat ca să mai iasă afară. Totul s-a petrecut în incinta magazinului alimentar care aparține firmei „Auria 97“ SRL, aflat în vecinătatea hotelului Modern.

Get the Flash Player to see this player.

url=/editor_files/Flash/Constanta/18112009-1.flv width=300 height=200 loop=false play=false downloadable=false fullscreen=true displayNavigation=true displayDigits=true align=left dispPlaylist=none playlistThumbs=false













A fost anunțată Asociația pentru Protecția Animalelor (APA), iar în jurul orei 11.40 o echipă a ajuns la fața locului pentru a elibera vidra. După mai multe încercări eșuate, reprezentanții APA au reușit să mute frigiderele și au capturat animalul cu ajutorul unei zgarde speciale. În jurul orei 12.00, vidra a fost dusă înapoi în lac, unde a fost eliberată.

Citiţi mai multe în Adevărul de Seară

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite