Constanţa: UPDATE / VIDEO Lac artificial format într-o intersecție a orașului din cauza ploii torențiale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ploaia torenţială care a dat peste cap circulaţia din oraş a durat mai puţin de două ore. Reţeaua de canalizare a fost din nou suprasolicitată, iar apa s-a revărsat pe carosabil.

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO

Un echipaj de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă a fost solicitat pentru a interveni pe o stradă inundată  din cartierul Abator.

Get the Flash Player to see this player.

url=/editor_files/Flash/Constanta/ploaie torentiala CTA octombrie.flv width=300 height=200 loop=false play=false downloadable=false fullscreen=true displayNavigation=true displayDigits=true align=left dispPlaylist=none playlistThumbs=false















Probleme s-au înregistrat în zonele Trocadero, Dacia, dar şi la intersecţia străzilor Chiliei şi Soveja, unde mai mulţi lucrători ai Regiei Autonome Judeţene de Apă au sosit în jurul orei 17.00. Ei nu s-au grăbit să ia măsuri, deşi zona era inundată, iar canalizările refulau. Maşinile au circulat cu dificultate în toate zonele din oraş.

Get the Flash Player to see this player.

url=/editor_files/Flash/Constanta/MVI_8042.flv width=300 height=200 loop=false play=false downloadable=false fullscreen=true displayNavigation=true displayDigits=true align=left dispPlaylist=none playlistThumbs=false

RAJA a mobilizat echipele de intervenţie

SC RAJA SA a menţinut Comandamentul pentru asigurarea intervenţiilor operative la toate secţiile. Reprezentantţii SC RAJA SA Constanţa spun că numai la nivelul municipiului Constanţa, 27 echipe de lucru dotate cu toate utilajele necesare sunt pregătite să intervină la toate solicitările. Astăzi, la dispeceratul societăţii s-au primit până acum, 21 de reclamaţii venite de la diferiţi abonaţi din municipiul Constanţa. „Majoritatea sesizărilor au venit din cartierele Coiciu, Faleză Nord - zona de case şi zona Flămânda.

Cele mai multe intervenţii au vizat deblocarea grătarelor pluviale, din zonele amintite mai sus, de diverse mizerii şi resturi menajere. Până la ora actuală nu s-au înregistrat probleme deosebite la sistemul de preluare a apelor pluviale, iar reprezentanţii societăţii au răspuns cu promptitudine la toate solicitările primite“, a declarat Irina oprea, purtătorul de cuvânt al SC RAJA SA Constanţa.

Abonaţii care înregistrează probleme la sistemul de alimentare cu apă potabilă şi canalizare pot sesiza toate avariile la dispeceratul societăţii, la numărul de telefon: 0241.66.44.44.

Dacă aţi surprins imagini inedite cu efectele ploii, le aşteptăm pe adresa constanta@adevarul.ro

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite