Constanta: UPDATE Sezonul turistic 2010 începe pe litoral pe data de 20 aprilie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constanta: UPDATE Sezonul turistic 2010 începe pe litoral pe data de 20 aprilie
Constanta: UPDATE Sezonul turistic 2010 începe pe litoral pe data de 20 aprilie

Hotelierii vor să-i atragă pe turişti cât mai devreme la malul mării şi pregătesc oferte atractive, dar şi programe destinate celor care aleg să-şi petreacă vacanţa pe litoral. Până atunci, Revelionul lucrătorilor din turism va avea loc la hotelul lui George Copos din Eforie.

Decizia pentru începerea sezonului turistic de anul viitor pe 20 aprilie a fost luată astăzi în Consiliul Director al Asociaţiei Litoral-Delta Dunării desfăşurat la Pavilionul Expoziţional Constanţa.

Ofertele vor fi valabile până pe 20 septembrie 2010, iar turiştii se vor putea înscrie în programele pregătite speciale. Ei vor putea apela la programe precum „Vacanţă în ţara mea“ şi „Înscrieri timpurii în 2010“, care vor fi lansate în luna decembrie a acestui an.

Un alt anunţ făcut astăzi a fost ca Revelionul pentru lucrătorii din turism să fie organizat pe 31 ianuarie la hotelul Europa din staţiunea Eforie Nord.

Evenimentul se află la a treia ediţie şi a mai fost susţinut în locaţii precum Mamaia şi Mangalia. La ultima petrecere au participat în jur de 250 de lucrători din turism.

Reprezentanţii din turism au mai discutat concluziile sezonului estival 2009, dar şi ofertele de Crăciun şi Revelion pe litoral şi stabilirea calendarului cu evenimentelor ce vor fi organizate vara viitoare pentru turişti.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite