Constanţa: UPDATE Intersecţia de la Far blocată de lucrările la avaria RAJA

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constanţa: UPDATE Intersecţia de la Far blocată de lucrările la avaria RAJA
Constanţa: UPDATE Intersecţia de la Far blocată de lucrările la avaria RAJA

Defecţiunea s-a produs aseară la una dintre principalele intersecţii din oraş unde de dimineaţă se formau blocaje în trafic.  Intersecţia străzilor Caraiman cu Bulevardul 1 Mai este tranzitată de tiruri care merg spre Poarta 5 pentru a intra în port, dar şi de un număr mare de autoturisme. Echipele Regiei de Apă continuă şi astăzi lucrările de reparaţii pentru care au fost aduse mai multe utilaje din cauza cărora traficul

După avaria produsă aseară în zona Far, locuitorii din mai multe cartiere au rămas fără apă. Muncitorii şi locatarii din zonă au spus că defecţiunea ar fi fost podusă de o echipă de la Electrica care a spart conducta în timpul unor lucrări. Intervenţia se desfăşoară cu dificultate întrucât prin zonă trec şi conductele de gaze.

În schimb, reprezentanţii Regiei de Apă susţin că incidentul s-a petrecut din cauza vechimii a conductei magistrale de transport apă potabilă. Aceasta s-a spart în zona Far, la intersecţia cu strada Caraiman. Echipele specializate ale Regiei Autonome Judeţene de Apă (RAJA) au efectuat imediat manevrele pentru oprirea pompării apei potabile pe această conductă.

Pentru remedierea avariei apărute, RAJA au întrerupt pe timpul nopţii furnizarea apei potabile în zonele Gară, Abator, Km 4-5 şi Poarta 6 nu au avut apă potabilă în acest interval de timp. De asemenea, în zona intersecţiei bulevardului 1 Mai cu strada Caraiman, circulaţia va fi blocată pe perioada lucrărilor, traficul fiind deviat pe arterele secundare.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite