Constanţa: UPDATE / Poliţişti bătuţi la datorie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constanţa: UPDATE / Poliţişti bătuţi la datorie
Constanţa: UPDATE / Poliţişti bătuţi la datorie

Un braşovean a ajuns ieri la Parchetul Constanţa după ce a agresat fizic şi verbal oamenii legii. Doi poliţişti au fost ieri agresaţi fizic şi verbal de un participant în trafic foarte nervos. Incidentul a avut loc pe şoseaua Mangaliei, în zona Billa din Constanţa.

Agresorul era în maşină cu prietena lui, el stând pe locul din dreapta.

Christopher Vogel din Braşov, autorul faptei, susţine că a fost deranjat în trafic de un autoturism şi s-a dus să le ceară socoteală poliţiştilor, care amendau un motociclist. Christopher Vogel s-a dus la maşina poliţiei şi l-a tras de cămaşă pe poliţist pentru a vedea cum îl cheamă şi să îi reproşeze că nu a văzut cum cineva îl deranja pe el în trafic.

Poliţiştii i-au cerut să se liniştească,dar acesta, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice, a început să devină agresiv şi l-a lovit cu capul în gură pe Claudiu Roşu, agent al Poliţiei Rutiere Constanţa.

Oamenii legii au cerut sprijin unei patrule de poliţie de ordine publică. Christopher Vogel a devenit şi mai agresiv şi a lovit maşina poliţiei cu piciorul. „Colegii mei au avut nevoie de sprijin pentru imobilizarea unei persoane agresive.

Ajungând la faţa locului persoana era imobilizată şi în momentul când am vrut să o conducem la autoturismul din dotare aceasta a devenit mai agresivă, violentă, lovind cu piciorul portiera dreaptă spate a autoturismului. Ne-a adresat înjurii şi ameninţări, pe care nu le pot reproduce“, a declarat Liviu Savin, agent principal Secţia 5.

Inculpatul s-a ales cu dosar penal pentru ultraj. Bărbatul a fost dus la Parchetul Constanţa cu propunere de arestare pentru 24 de ore.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite