Constanta: UPDATE Minoră violată sub ochii surorii sale de numai trei ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constanta: UPDATE Minoră violată sub ochii surorii sale de numai trei ani
Constanta: UPDATE Minoră violată sub ochii surorii sale de numai trei ani

O fată de 15 ani din localitatea constănțeană Chirnogeni îşi acuză tatăl vitreg de viol. Fata le-a povestit poliţiştilor că a fost agresată sexual chiar sub ochii surorii ei care are numai trei anişori.  

Fata susţine că tatăl vitreg a ameninţat-o cu moartea dacă povesteşte cuiva de cele întâmplate. Minora le-a spus poliţiştilor că tatăl vitreg a profitat de faptul că acasă se afla doar împreună cu ea şi cu sora sa de doar trei ani. I-a spus că o va omorî, iar apoi şi-a satisfăcut poftele sexuale.

A lăsat-o în pace doar după ce fata a promis că nu va povesti nimic din cele întâmplate. Tatăl vitreg nu recunoaşte nimic şi pune totul pe imaginaţia fetei care încearcă astfel să-l despartă de mama ei. Fata va fi prezentată astăzi la Institutul de Medicină Legală unde specialiştii vor stabili dacă aceasta a fost sau nu victima unui viol.

Cunoscut ca fiind un om violent

Vasile Nica, bărbatul acuzat de viol, este un cunoscut mai vechi al poliţiştilor din Chirnogeni. În urmă cu două luni, bărbatul a fost cercetat după ce Marcela Isacai, concubina lui, a disparut zile la rând de acasă. Poliţiştii nu au exclus atunci varianta unei crime, mai ales după ce toată lumea le-a povestit de bătăile crunte pe care le primea femeia.

După câteva zile concubina a apărut acasă nevătămată şi Vasile Nica a scăpat fără dosar penal. De data asta însă el ar putea ajunge pe mâna procurorilor după ce fiica concubinei sale, în vârstă de doar 15 ani îl acuză de viol.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite