Constanţa: UPDATE / Adjunctul Inspectoratului de Muncă a acumulat o avere impresionantă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constanţa: UPDATE / Adjunctul Inspectoratului de Muncă a acumulat o avere impresionantă
Constanţa: UPDATE / Adjunctul Inspectoratului de Muncă a acumulat o avere impresionantă

Marius Ciobanu a primit mandat de arestare pentru 29 de zile în această dimineaţă. El este acuzat de procurori de săvârşirea infracţiunii de trafic de influenţă.

Aflaţi din Adevărul de Seară de astăzi care este averea fostului adjunct al ITM Constanţa!


Ora 15.00:
Magistraţii de la Tribunalul Constanţa au dispus azi arestarea lui Mariu Ciobanu pentru 29 de zile. Fostul adjunct de la ITM Constanţa este acuzat de trafic de influenţă.

Anchetatorii susţin că, pe 9 octombrie, Marius Ciobanu a pretins de la administratorul unei societăţi comerciale 2.500 de lei.

Directorul urma să intervină pe lângă un subordonat de-al său  care să soluţioneze în mod favorabil o plângere referitoare la nerespectarea legii privind raporturile de muncă.

Procurorii anticorupţie spun că la 13 octombrie Marius Ciobanu a  fost surprins în flagrant imediat după primirea sumei de 2.500 lei de la denunţător.


Ora 13.50: Marius Ciobanu şi Daniela Neagu, celălalt adjnct al ITM, dar şi şeful instituţiei, Florian Constantin au fost demişi ieri din funcţie.

Purtătorul de cuvânt al ITM, Florentina Vişan, a declarat că ieri, 13 septembrie, întreaga echipă de conducere a instituţiei a intrat în posesia deciziilor de încetare a contractelor de management.

Acesta a precizat că directorii au fost înlăturaţi din funcţii potrivit Ordonanţei de Urgenţă nr. 105 din data de 6 octombrie 2009. „Ordonanţa  face referire la necesitatea eficientizării activităţii instituţiilor publice şi a optimizării actului managerial. a completat Vişan“.

Ora 13.00:  Marius Ciobanu se află la parchet pentru audieri.

Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie spun că Marius Ciobanu ar fi cerut 2.500 de lei de la un patron constănţean. El a fost reţinut aseară.

Şeful DNA Constanţa, procurorul Ioana Ţene, a precizat că detaliile anchetei vor fi făcute publice în funcţie de rezultatele cercetărilor.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite