Constanţa: UPDATE Campioana HCM rămâne neînvinsă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constanţa: UPDATE Campioana HCM rămâne neînvinsă
Constanţa: UPDATE Campioana HCM rămâne neînvinsă

HCM Constanţa şi UCM Reşiţa sunt favoritele la titlu în acest sezon. Ambele echipe au obţinut victorii mari în cupele europene, HCM învingând în Liga Campionilor pe Montpellier, iar Reşiţa a trecut de Banik Karvina.

19.40: HCM Constanţa câştigă derby-ul etapei a V-a cu 26 la 20 şi se pregăteşte pentru meciul de sâmbătă de la Buzău.

Ora 18.45:
La pauză, HCM Constanţa conduce UCM Reşiţa cu scorul de 13 la 11.

Ora 17.46:
Peste câteva minute, la ora 18.00, la Sala Sporturilor din Constanţa, începe meciul dintre HCM Constanţa şi UCM Reşiţa. Suporterii au venit în număr mare pentru a-şi susţine echipele favorite.

Înainte de începerea meciului, Ali Nurhan, preşedintele HCM Constanţa, a declarat că este convins că băieţii vor continua pe linia bună pe care au avut-o şi în meciul cu Montpellier. „Am încredere în băieţi şi sunt convins că şi de data aceasta vor face dovada valorii lor“, a declarat Ali Nurhan.


Ora 15.00: Astăzi, începând cu ora 18.00, la Sala Sporturilor din Constanţa, băieţii de la HCM îşi vor apăra titlul de campioni naţionali în cadrul derby-ului etapei a V-a pentru Liga Naţională de Handbal Masculin, un pas important pentru Campionatul naţional.
 
Confruntarea din această seară este una destul de dificilă pentru băieţii lui Aihan Omer întrucât se află la egalitate de puncte cu adversara (8 puncte), numai că reşiţenii au un plus la golaveraj.

Meciul dintre HCM Constanţa şi UCM Reşita va fi arbitrat de Alin Cârligeanu şi Ghiocel Bejenariu. Partida va fi transmisă în direct de Digi Sport.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite