Constanţa: UPDATE / Câştigătorii Festivalului de la Mamaia 2009

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constanţa: UPDATE / Câştigătorii Festivalului de la Mamaia 2009
Constanţa: UPDATE / Câştigătorii Festivalului de la Mamaia 2009

Câştigătoarea Festivalului Naţional Mamaia 2009 este Olga Fesenco, o tânără de 21 ani cunoscută în Republica Moldova sub numele de Alexa, interpreta piesei „Doar iubirea ta“, pe care Olga a cântat-o sâmbătă seara, în finală, şi care este scris de ea însăşi.

La secţiunea Interpretare, locul I a fost câştigat de Loredana Ciobotaru, din Tulcea, iar locul II a revenit Cristinei Vasiu, din judeţul Hunedoara, şi Renatei Tolvai, din Oradea. Locul al III-lea este împărţit de doi concurenţi: Cristina Bondoc, din Tulcea, şi Alin Ignat, din Alba Iulia. 

La secţiunea Creaţie, juriul s-a confruntat cu o situaţie inedită. Pentru că piesele au fost foarte bune, juriul a acordat patru premii I. Este vorba despre piesele „Vino măcar în vis“, a lui Mircea Romcescu, „Tu nu vezi cerul“, compusă de Andrei Tudor pe versurile Andreei Andrei, „Vreau doar iubirea ta“, compusă de Adrian Romcescu, pe versurile Danei Dorian, în interpretarea Adelinei Vlad şi piesa  „Prin ochii tăi pot visa“ a compozitorului Cristian Faur, în interpretarea Paulei Selling. Toţi vor împărţi cei 3.000 de euro, totalul premiilor de la Creaţie.

Premiul Teo Peter a fost obţinut de trupă Big Deal, iar premiul Societăţii Române de Radiodifuziune pentru Interpretare a fost obţinut de Daniela Cojocaru, din Iaşi. 
 
Festivalul va culmina în acestă seară cu un spectacol de samba susţinut de şcoală braziliană Vai-Vai.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite