Constanţa: UPDATE / Poştăriţă tâlhărită în scara unui bloc (EXCLUSIV: FOTO CU TÂLHARUL)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constanţa: UPDATE / Poştăriţă tâlhărită  în scara unui bloc (EXCLUSIV: FOTO CU TÂLHARUL)
Constanţa: UPDATE / Poştăriţă tâlhărită în scara unui bloc (EXCLUSIV: FOTO CU TÂLHARUL)

Femeia împărţea pensiile şi corespondenţa în Km 4-5 când a fost atacată ieri de un tânăr de 19 ani. Mai mulţi martori au ajutat la prinderea autorului care a lovit-o pe femeie şi i-a luat geanta cu cei 70.000 de lei.

Fapta s-a petrecut ieri, în jurul orei 12.00, pe strada Arcului din cartierul Km 4-5. Teodora Mihai (57 de ani), factor poştal, mergea din scară în scară pentru a împărţi corespondenţa şi banii pentru pensii. Ea a fost pândită de un tânăr la ieşirea din scara unui bloc.

Pentru că nu a lăsat geanta cu una cu două, autorul a continuat să o agreseze. Ionuţ Trache (19 ani) din Topraisar a luat geanta factorului poştal şi a rupt-o la fugă. Nu a reuşit însă să ajungă prea departe pentru că a fost oprit de câţiva muncitori care lucrau la izolarea unui bloc. În cele din urmă atacatorul a fost imobilizat de un alt tânăr.  Tânărul a fost preluat de poliţiştii de la Secţia 5 care l-au audiat pe tânăr. Ionuţ Trache a declarat că nu şi-a plănuit fapta, dar a recunoscut că s-a inspirat din filmele văzute la televizor.

„Am trecut pe lângă ea şi am lovit-o, iar ea m-a făcut copil neatent şi prost şi m-am enervat. În scară i-am dat un pumn şi i-am luat geanta“, a declarat tânărul.

Teodora Mihai lucrează de 32 de ani ca factor poştal şi a mai avut parte de o astfel de păţanie în urmă cu zece ani, dar de fiecare dată şi-a dovedit atacatorul.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite