Constanta: UPDATE Actorul Jean Constantin a fost internat la Spitalul Județean Constanța

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În cursul acestei zile, Jean Constantin a fost internat la Spitalul Județean Constanța. Medicii spun că actorul acuza dureri în zona inimii.  

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean, dr. Florian Stoian, a declarat pentru „Adevărul“ că starea pacientului este stabilă în momentul de față și că acestuia i-a fost făcut un set de analize. „Domnul Jean Constantin este stabil din punct de vedere hemodinamic și respirator și se află sub permanentă supraveghere medicală“, a declarat Florian Stoian. Actorul ține foarte mult la intimitatea sa și a cerut să nu fie dernajat pe toată perioada internării sale.

Jean Constantin a fost internat în secția de Cardiologie, după cum a confirmat șeful secției, medicul Elvira Craiu. „Nu are probleme cardiace foarte mari. S-a speriat de o palpitație avută și a venit la spital, respira puțin mai greu și a cerut să fie consultat. Jean Constantin este diagnosticat cu cardiopatie hipertensivă“. În urmă cu 25 de ani, actorul a suferit un infarct, fiind tratat atât la Spitalul Județean Constanța, cât și la Fundeni, în București.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite