Constanţa: UPDATE / Un falsificator de carduri, reţinut la Constanţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constanţa: UPDATE / Un falsificator de carduri, reţinut la Constanţa
Constanţa: UPDATE / Un falsificator de carduri, reţinut la Constanţa

Descinderile în forţă făcute azi dimineaţă de poliţiştii de la Biroul de Combatere a Crimei Organizate au vizat şi un suspect din Constanţa.

Unul dintre suspecţi, un bărbat în vârstă de 30 de ani, învinuit de săvârşirea infracţiunii de falsificare de carduri, a fost săltat de la domiciliu cu mandat şi transferat la DIICOT Bucureşti, a declarat Aurelian Pavel, şeful Brigăzii de Combatere a Crimei Organizate şi Antidrog Constanţa.

„Este un constănţean de-al nostru, nu are antecedente penale şi nu a recunoscut nicio învinuire care i s-a adus. Constănţeanul nu a operat în România, ci doar peste hotare“, a adăugat Aurelian Pavel.

În această dimineaţă au fost făcute simultan 29 de descinderi în Craiova, Constanţa şi Bucureşti. Sunt vizaţi membrii a trei grupări infracţionale care au acţionat de-a lungul timpului atât în România, cât şi în Tunisia sau în Iordania. Prejudiciul total este de ordinul zecilor de milioane de euro.

Anchetatorii încearcă să afle dacă există vreo legătură între tânărul reţinut astăzi pentru clonare de carduri şi atacurile asupra bancomatelor care au avut loc în ultimul an. Nu este exclusă varianta ca suspectul să fi oferit mai departe cardurile clonate altor persoane care să scoată banii din conturile victimelor.

CITEŞTE DESPRE CEA MAI MARE REŢEA DE FALSIFICATORI DE CARDURI DIN BANAT, CARE A FURAT DIN CONTURILE A ZECI DE ITALIENI ŞI OLANDEZI :

  • Unde a cheltuit banii băncilor bossul reţelei spărgătorilor de bancomate FOTOREPORTAJ
  • Capii reţelei de 2,3 milioane de euro „Carduri clonate” sunt în vacanţă în Italia
  • Falsificatorii de carduri de 2,3 milioane de euro filaţi de SRI în timp ce furau bani din bancomate
  • Fasificatorii de carduri se aprovizionau cu aparatură high-tech de zeci de mii de euro din Capitală
  • Bucureştenii, cobaii falsificatorilor bănăţeni
  • Trădătorul din reţeaua falsificatorilor de carduri de 2,3 milioane de euro
  • Hackerii Adam, Eva şi Jack Daniels îi umilesc pe procurorii DIICOT
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite