Constanta: UPDATE Cinci polițiști au fost reținuți în cazul anchetei făcute la Poliția Rutieră din Constanța (GALERIE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Astăzi, la ora 17,00, prim procuror Adina Florea, șeful Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța a confirmat faptul că cinci dintre agenții Serviciului Poliției Rutiere Constanța, au fost reținuți. Deocamdată, numele lor nu au fost făcute public, audierile celor 35 de polițiști fiind la această oră în plină desfășurare. CLICK AICI PENTRU FOTOGALERIE 

CITEȘTE ȘI
17 polițiști aduși la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța

Până la ora 15.40, ofiţerii din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie au adus 30 de agenţi ai Serviciului Poliţiei Rutiere în faţa procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa. Polițiștii anchetați sunt din tot județul, aceștia fiind angajați la posturi din  Ovidiu, Mangalia, Eforie sau Murfatlar. 

Alături de ei sunt cercetaţi şi patru civili, acuzaţia adusă fiind cea de corupţie şi trafic de influenţă. Pe numele lor au existat mai multe sesizări pentru luare de mită astfel că ofiţerii DGA ajutaţi de o grupare de jandarmi adusă special pentru această acţiune au făcut peste 50 de percheziţii atât la domiciliul poliţiştilor cât şi la locurile lor de muncă. În toată dimineaţa suspecţi au fost transportaţi cu maşinile Jandarmeriei de la domiciliile lor la sediul DGA şi de aici mai departe la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite