Constanţa: UPDATE / Două violuri la Constanţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constanţa: UPDATE / Două violuri la Constanţa
Constanţa: UPDATE / Două violuri la Constanţa

Două violuri au avut loc în acest weekend în Constanţa. O minoră de 13 ani a fost violată în localitatea Mereni, iar o altă femeie din localitatea Castelu a fost violată pentru o datorie a concubinului.

O femeie din Castelu a trăit clipe de groază sâmbătă, după ce a fost violată de un bărbat la care concubinul ei avea o datorie.

Mustafa Geavit s-a dus sâmbătă la locuinţa celor doi concubini pentru a recupera suma de bani pe care Ion Dionisie i-o datora.

Bărbatul i-a explicat că nu are bani şi că nu are de unde face rost de bani pentru a-i înapoia. Mustafa vroia banii cu orice preţ, fapt pentru care s-au dus şi la sora lui Ion Dionisie, dar nici de la ea acesta nu a putut lua niciun ban.

Mustafa Geavit nu s-a lăsat şi a plecat cu ei înspre casă, iar când au ajuns în curtea celor doi acesta a găsit o secure cu care l-a ameninţat pe Ion Dionisie.

Ion Dionisie i-a explicat bărbatului că nu are de unde să îi dea bani în acel moment şi că ar fi mai bine să se întoarcă a doua pentru a putea face rost de suma.Văzând că nu primeşte niciun ban Mustafa a luat-o pe concubina acestuia, Maria C. şi s-a blocat în casă. În acel moment Ion Dionisie s-a dus la Poliţie, de unde s-a întors cu un echipaj.

Când au intrat în casă, concubina acestuia şi Mustaga Geravit erau dezbrăcate pe jumătate, însă bărbatul susţine că nu au întreţinut relaţii sexuale deoarece suferă de diabet şi face insulină din două în două ore.

Ceea ce contrazice spusele bărbatului este femeia care, susţine că a fost violată. În acest moment Mustafa Geavit este cercetat în stare de libertate.

O minoră de 13 ani a fost violată în cimitir de un vecin

Poliţiştii din localitatea Mereni au declanşat o anchetă pentru a cerceta împrejurările în care s-a produs fapta. Din primele verificări, fata ar fi fost obligată să întreţină relaţii sexuale de un localnic în vârstă de 34 de ani.

Poliţiştii au fost sesizaţi prin serviciul de urgenţă 112 că o adolescentă de 13 ani a fost obligată să întreţină relaţii sexuale, faptă care s-ar fi petrecut în noaptea de sâmbătă spre duminică.

Minora le-a povestit poliţiştilor că în timp ce se întorcea de la magazinul din sat a fost luată cu forţa de Andrei Ion Bulugan (34 de ani) şi dusă în cimitirul din sat unde a fost violată. Anchetatorii verifică declaraţiile minorei.

Constanţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite