Constanta: UPDATE Cei doi suspecți în cazul jafului de la Carpatica sunt audiați de procurori

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nicuşor Mantea (35 de ani) şi Radu Lucian Apostol (34 de ani) sunt audiaţi la această oră de procurorii constănțeni. Peste 35 de politişti constănţeni şi bucureşteni au luat cu asalt în această dimineaţă nu mai puţin de cinci locaţii din Constanţa şi Năvodari în care existau informaţii că se află atât suspecţii cât şi o parte din banii furaţi în timpul jafului de la sucursala băncii Carpatica.

În timpul percheziţiilor, poliţiştii au descoperit suma de 33.000 de lei, adică aproape jumătate din banii furați, trei pistoale cu bile de cauciuc şi două bastoane de cauciuc cu şoc electric. Poliţiştii au informaţia că armele au fost folosite în timpul atacului produs în dimineaţa zilei de 29 mai.

În acea zi, la ora 08.56,  în aproximativ 40 de secunde, doi bărbaţi necunoscuţi, purtând cagule şi mănuşi, au pătruns în sediul unei bănci din Constanţa, de unde, sub ameninţarea cu un baston de cauciuc şi un pistol, au sustras din biroul casieriei suma de 69.210 lei. Poliţiştii încearcă să afle dacă bărbaţii au fost cumva ajutaţi cu informaţii de la unul din angajaţii băncii. Cei doi suspecţi urmează a fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa cu propunere de arestare preventivă.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite