Constanţa: UPDATE / Parcarea interzisă pe Bulevardul Mamaia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constanţa: UPDATE / Parcarea interzisă pe Bulevardul Mamaia
Constanţa: UPDATE / Parcarea interzisă pe Bulevardul Mamaia

Parcarea autoturismelor a fost interzisă pe Bulevardul Mamaia, de la intrarea în staţiune şi până în dreptul Hotelului Rex, de astăzi, timp de trei zile, pe întreaga durată de desfăşurare a întrecerilor din cadrul Class One World Powerboat Championship - Romanian Grand Prix.

Şeful Biroului Poliţiei Rutiere Constanţa, inspectorul Ciprian Sobaru, a declarat că orice maşină staţionată pe bulevardul Mamaia, din dreptul hotelului Perla şi până la hotelul Rex va fi ridicată. El precizează că accesul cu maşinile în staţiune nu va fi interzis.

Sobaru a mai declarat că, tot de azi dimineaţă, între aceleaşi puncte, a fost amenajat culoarul unic de urgenţă, amplasat pe mijlocul bulevardului Mamaia, ce va putea fi folosit numai de ambulanţe şi autoturismele de poliţie.

În cele trei zile ale întrecerilor din cadrul Class One World Powerboat Championship - Romanian Grand Prix, 30 de agenţi de la Poliţia Rutieră se vor afla în staţiunea Mamaia pentru a asigura fluenţa traficului.

Pe lacul Siutghiol din Mamaia se va desfăşura, în zilele de 28, 29 şi 30 august, a treia cursă a sezonului din Class One World Powerboat Championship - Romanian Grand Prix. Ajunsă la a treia ediţie organizată în staţiunea Mamaia, competiţia promite un spectacol total, mai ales că va avea loc o premieră în istoria Class One World Powerboat Championship, programînd două curse, una sîmbătă şi una duminică.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite