Turul Ciclist al României s-a terminat la Constanţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Câştigătorii competiţiei au urcat astăzi pe podiumul amenajat în faţa Sălii Sporturilor.

Circuitul a fost împărţit în opt sectoare, care însumează 1.154 de kilometri. Startul a fost dat la Deva, iar linia de finish a fost trecută după şapte zile la malul mării.

Lider în clasamentul general în ultimele 5 etape ale turului a fost bulgarul Vladimir Koev care a şi urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului. Italianul Bruno Rizzi de la Tuşnad Cycling Team a ocupat poziţia numărul doi, fiind urmat de Ioannis Tamouridis din Grecia.

Turul Ciclist al României sau „Mica Buclă“ este cea mai importantă competiţie ciclistă desfăşurată în ţară. Evenimentul are o tradiţie de 76 de ani, prima ediţie fiind organizată în anul 1934.

La turneu s-au înscris 79 de ciclişti din 15 echipe europene: SP Tablewere (Grecia), Hemus 1896 Vivelo (Bulgaria), Profiline (Germania), Kolss Cycling Team (Ucraina), Heraklion Kastro-Murcia (Grecia), Olimpic Team Autoconstruct Campulung Muscel, Tuşnad Cycling Team Miercurea Ciuc, România U23, GS San Marco - Concrete Imet Caneva (Italia), Athlet (Ucraina), Konya Ekerspor (Turcia), Cycling Team Friuli (Italia), Veloclub (Israel), CS Dinamo Scorseze Bucuresti şi CS Mazicon Bucuresti.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite