Turneul de fotbal al lui Gheorghe Hagi şi-a desemnat câştigătorii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Turneul de fotbal „Din spatele blocului în faţa tribunelor", organizat de Academia de fotbal Gheorghe Hagi şi Pepsi s-a terminat astăzi. În urma competiţiei, patru adolescenţi cu vârste între 14 şi 18 ani au plecat acasă cu marile trofee.

Marius Busuioc, de la echipa Zimbabwe din Bucureşti, a câştigat premiul pentru cel mai tehnic jucător. Daniel Popescu, de la echipa Roberto Junior din Târgu Jiu, şi-a adjudecat premiul pentru cel mai bun portar. Alexandru Chiva, de la echipa Zimbabwe a fost desemnat cel mai bun fundaş, iar Roberto Dumitru de la Roberto Junior a demonstrat că este cel mai bun atacant şi, totodată, golgheterul finalei turneului. Cei patru finalişti vor beneficia de o lună de cantonament în cadrul Academiei.

Felicitaţi personal de Hagi

Etapa de la Mamaia a încheiat un turneu de patru etape, desfăşurat la Cluj-Napoca, Timişoara, Bucureşti şi Constanţa, la care s-au înscris 170 de echipe şi peste 1.000 de jucători.

În finala mare s-au întâlnit echipele Zimbabwe (Bucureşti) şi Roberto Junior, câştigătoarea etapei din Timişoara, care a reuşit să învingă şi echipa din Capitală cu 4-3, clasându-se astfel pe locul 1.

Finala mică s-a disputat între FC Stranierii din Constanţa şi Black Boys Cluj-Napoca, fiind câştigată de jucătorii constănţeni la penaltiuri, cu 4-3.

Cei patru câştigători ai burselor de cantonament în cadrul Academiei au fost felicitaţi personal de Gheorghe Hagi, care a ţinut să îi încurajeze pe tinerii jucători. „Competiţia a avut un nivel foarte bun şi poate însemna începutul unui drum pentru câştigători. Dar niciunul dintre jucători nu trebuie să se oprească aici. Ei trebuie să muncească şi să lupte în continuare pentru a obţine ceea ce vor. Asta facem şi noi, în cadrul Academiei, îi sprijinim pe tinerii talentaţi să ajungă acolo unde îşi doresc", a spus Gheorghe Hagi.

Turneul „Din spatele blocului în faţa tribunelor" este primul proiect comun Pepsi - Academia de fotbal Gheorghe Hagi, în cadrul unui parteneriat pentru sprijinirea tinerilor talentaţi care doresc să facă performanţă.

image
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite