Turistul care a căzut de la etajul discotecii „The One“ din Eforie a murit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bărbatul care a căzut, în urmă cu o săptămână, de la etajul discotecii „The One“ din Eforie Sud, a murit ieri în Spitalul Clinic de Urgenţă Constanţa. Nimeni nu este cercetat penal, la acest moment, pentru neglijenţa administratorilor discotecii.

Tragedia s-a petrecut în urmă cu o săptămână, în noaptea de duminică spre luni. Robert Sazs (33 de ani) din Zalău venise împreună cu familia sa în vacanţă. El se afla la etajul 1 şi a căzut în gol de le aproape trei metri, după ce s-a sprijinit de o balustradă care s-a rupt sub greutatea sa.

Medicii au fost rezervaţi încă de la început în privinţa şanselor sale de a supravieţui. Grav rănit la cap, Sasz a stat în comă timp de o săptămână iar ieri a murit în spital.

Cazul este cercetat de poliţişti sub coordonarea unui procuror. Discoteca a fost închisă doar pentru câteva ore iar balustrada ruptă a fost sudată la loc. Deocamdată nicio persoană nu a fost pusă sub învinuire pentru cele petrecute la Eforie Sud. „Cercetările se fac «in rem»“, a declarat comisarul şef Adrian Rapotan, adjunctul inspectorului şef al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa.

Printre asociaţii firmei care administrează discoteca se numără şi pedelistul Gigi Chiru, fostul inspector şef Inspectoratului pentru Disciplina în Construcţii. Poliţiştii au făcut adrese la autorităţile competente pentru a stabili dacă lucrările de reparare ale discotecii s-au făcut cu autorizaţie şi pe baza unui proiect. 

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite