Turiştii au făcut baie în mare, pe ploaie, în stațiunea Mamaia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mulți dintre cei aflați pe plajă au preferat sa se relaxeze pe șezlonguri sau să se plimbe pe malul mării. Alții s-au scăldat în apa calda a mării.

În stațiunea Mamaia, câțiva curajoși înotau în apa marii, pe ploaie. Meteorologii spun ca în apă se înregistrează pâna la 25 de grade Celsius în stațiunea Mamaia și de circa 29 de grade Celsius în sudul litoralului, în timp ce în aer sunt doar 19 grade Celsius.

„Este prima zi la mare. Nu ne sperie vremea mohorâtă, dacă nu intrăm în apă, măcar să profităm de vacanța la mare și să ne plimbăm pe malul apei“, au declarat Liviu (35 de ani) și Violeta Lozneanu (41 de ani), din  Brașov.

Un grup de turiști ruși cazați în stațiunea Mamaia a preferat să se relaxeze pe șezlonguri: „Suntem din Minsk, pentru prima dată în stațiunea Mamaia. Am considerat că vremea mohotâtă nu trebuie să ne țină departe de plajă“, au  menționat Ludmila și Ivgheni, un cuplu din Minsk - Belarus.

Reamintim ca Administrația Naționala de Meteorologie a emis ieri o avertizare meteorologică de ploi torențiale. Avertizarea a intrat în vigoare de miercuri, de la ora 09.00 și pâna astazi, la ora 18.00.  Potrivit meteorologilor, în tot acest interval sunt așteptate ploi cu caracter torențial.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite