Constanţa: Turiştii străini se plâng de hoţi, cerşetori şi poliţişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constanţa: Turiştii străini se plâng de hoţi, cerşetori şi poliţişti
Constanţa: Turiştii străini se plâng de hoţi, cerşetori şi poliţişti

Plângerile au fost făcute la Biroul de Promovare Turistică din Londra, de pasagerii navei de croazieră Discovery care nu va mai acosta pe viitor în Portul Constanţa.

Nemulţumirile turiştilor străini au ajuns la Biroul de Promovare Turistică din Londra unde pasagerii au reclamat problemele cu care  s-au confruntat atunci când au ajuns pe litoralul românesc.

Discovery va ocoli Constanţa

Sesizările au fost făcute la adresa „taximetriştilor  agresivi, poliţişti care cer să vadă documente sau să controleze genţile pe motiv că vor să verifice prezenţa drogurilor, dar şi grupurile de oameni «prietenoşi» care abordează turiştii, le distrag atenţia şi apoi le fură bani sau lucrurile“, se arată într-o adresă a Biroului de Turism din Londra.

În urma acestor reclamaţii, nava Discovery nu va mai acosta în Portul Constanţa, întrucât nu este pentru prima dată când turiştii sunt jefuiţi.

Imaginea României, afectată

Reprezentanţii Asociaţiei Litoral-Delta Dunării şi ai Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism din România-Regiunea Sud-Est au anunţat demararea acţiunilor prin care să atragă atenţia factorilor de decizie pentru ca astfel de probleme să nu mai afecteze imaginea turismului şi a României.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite