Constanta: Turiștii au mâncat gogoși americane la Radio Vacanța

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Radio Vacanța a organizat cu ocazia zilei de 4 iulie, Ziua Națională a Americii, un concert la Terasa Radio Vacanța - Radio Constanța, ȋn parteneriat cu Adevărul de Seară Constanța, Televiziunea Alpha Media şi Televiziunea Neptun.

Vocile ȋncȃntătoare ale solistelor, Petra - o tȃnără solistă din Reşița, Irina Popa - cȃştigătoarea ediției de anul trecut de la festivalul Mamaia şi Black Diamond - fostă componentă a trupei Oops, care a venit cu o extraordinară lansare de disc intitulat „Feel the sun“, a făcut turiştii şi constănțenii să se adune la Terasa Radio Vacanța - Radio Constanța, pentru a-şi ȋncȃnta auzul. „Sperăm ca turiştii să plece cu o amintire frumoasă de la mare“, ne-a declarat redactorul şef de la Radio Vacanța - Radio Constanța, Daniel Sȃrbu.

Gogoşi pentru mȃncăcioşi

Acest proiect a fost susținut financiar de Original American Donuts şi spectatorii evenimentului au avut parte şi de un concurs pe cinste. Cine a mȃncat cele mai multe gogoşi a cȃştigat 300 de dolari. Turiştii au fost foarte ȋncȃntați de acest eveniment. „Concurs, premii, vin ȋn fiecare an. M-am ȋnscris şi la concurs. Sunt 40 de candidați dar poate cȃştig“, ne-a declarat Daniel Buciu, 39 ani din Tȃrgu-Jiu. Dar nu numai turiştii au fost interactivi, ci şi constănțenii, deoarece şi dintre aceştia şi-au ȋncercat norocul ȋn competiție. „E frumos, ȋmi place spectacolul. Eu nu m-am ȋnscris, dar s-a ȋnscris copilul meu“,  ne-a mărturisit Aura Covrig, de 37 de ani, din Constanța.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite