Constanţa: Turiştii, aşteptaţi la mare cu Moş Crăciun

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constanţa: Turiştii, aşteptaţi la mare cu Moş Crăciun
Constanţa: Turiştii, aşteptaţi la mare cu Moş Crăciun

Hotelierii şi proprietarii de pensiuni de pe litoral vin cu oferte neobişnuite pentru sărbătorile de iarnă. Românii care vor să-şi petreacă Revelionul şi Crăciunul la mare vor avea parte de distracţie la preţuri mai mici.

La Hotelul Royal, de trei stele, din Costineşti, turiştii vor fi aşteptaţi de Moş Crăciun. „Oaspeţii vor fi întâmpinaţi de Moş Crăciun şi de spiriduşi, vor împodobi bradul în faţa hotelului, care este situat chiar pe malul mării. Noi vrem să creăm atmosfera caldă de sărbători“, spune Florentina Tatarciuc, reprezentant al hotelului. Dacă va ninge, turiştii vor fi plimbaţi cu sania.

Pentru un sejur de patru zile, cu pensiune completă, inclusiv masa tradiţională de Crăciun, preţul este de 699 de lei de persoană. Copiii care au mai puţin de 12 ani beneficiază de gratuitate, iar cei între 12 şi 16 ani plătesc jumătate din preţ. Turiştii care fac rezervare până la data de 1 decembrie au reducere de 10%.

Plimbări cu căruţa şi barbecue party

Şi complexul Mediterraneo din Neptun, de patru stele, are surprize pentru turişti. Oferta „Plăteşti patru zile, stai cinci“ include cazare şi mic dejun pentru fiecare zi de şedere. Preţul este de 645 de lei de persoană. „Opţional, le oferim turiştilor o plimbare cu căruţa în pădurea de la Negru Vodă, pentru a vedea vânatul, sau o masă de barbecue, în curtea complexului“, spune Mirela Oprea, recepţioner la Mediterraneo. Plimbarea cu căruţa costă 89 de lei, iar barbecue party este 125 de lei. La Hotelul Vega, de cinci stele, trei nopţi de cazare cu masa festivă de Revelion inclusă costă 1.455 de lei. Muzica va fi asigurată de Vega Band, iar în a doua zi a noului an turiştii vor avea parte de o petrecere în stil grecesc.

La Hotel Iaki, oferta de Revelion cuprinde un pachet de trei nopţi de cazare cu mic dejun, demipensiune, masă festivă cu program artistic. Turiştii vor fi întâmpinaţi la sosire cu şampanie. Tariful pentru un loc în camera dublă este de 1.320 de lei de persoană. În preţ este inclus accesul la Spa Center Iaki: piscină acoperită, saună, fitness şi jacuzzi.

Şi proprietarii de vile şi pensiuni se pregătesc pentru sărbătorile de iarnă. „Noi aşteptăm deja rezervările. Închirierea unei camere duble costă 80 de lei“, spune Iancu Guliu, proprietarul vilei Primavera din Vama Veche.

Mai puţini turişti în vara lui 2009

Numărul turiştilor care şi-au petrecut vara 2009 pe litoral a scăzut comparativ cu anul trecut. În perioada ianuarie - august,  7.925.000 de turişti s-au cazat pe litoral, cu 6,6% mai puţin decât în 2008. Hotelierii speră acum să recupereze pierderile cu ofertele pentru Revelion şi Crăciun.

Constanţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite