Constanta: Turistă franţuzoiacă drogată şi violată în Mamaia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fata de 16 ani a fost găsită în comă în apele mării lichid seminal pe picioarele şi urme de violenţă pe faţă

Poliţiştii din Staţiunea Mamaia se confruntă acum, cu un caz extrem de dificil.
Fata de doar 16 ani se află pe litoralul românesc de câteva zile.
Ea le-a povestit poliţiştilor că aseară a ieşit prin cluburi împreună cu doi prieteni- îşi aminteşte doar că a consumat băuturi alcoolice şi că ieri dimineaţă s-a trezit la spital.
Ce nu îşi mainteşte franţuzoaică este că un alt turist a găsit-o părăsită pe plajă după ce fusese, se pare, drogată şi violată. Martorul a chemat imediat o ambulanţă, iar medicii au decis să o transporte la spital
„Am fost solicitaţi să intervenim pentru o tânăr în stare de ebrietate sau drogată care prezenta pe picioare lichid seminal. De asemenise pare că a fost şi agresată, ea prezentând traumatisme la nivelulfeţei, aşa că am transporatat-o la Spitalul Clinic de Urgenţă Constanţa”, ne-a explicat doctorul Denis Curtseit, din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Constanţa.

Doi tineri misterioşi au dispărut la sosirea Ambulanţei

Martorii povestesc că la apariţia echipajului ambulanţei, doi tineri care o supravegheau pe fată din apropiere s-au făcut nevăzuţi. Ei nu exclud ca cei doi să fi fost cei care au îmbătat-o sau au drogat-o pe fată după care au bătut-o şi au violat-o în apele mării.
Chiar şi aşa oamenii legii nu exclud varianta că fata să fi consumat băuturi de bună voie, după care a mers neforţată pe plajă pentru a face sex.
Ancheta este dificilă şi din cauza faptului că până la această oră tânăra de 16 ani nu a depus încă o plângere la poliţie. Din această cauză anchetatorii nu pot solicita o expertiză de specialitatea la Institul de Medicină legală.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite