Constanţa: Turist în Vamă: „Cine a pus barierele să-mi dea banii înapoi!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constanţa: Turist în Vamă: „Cine a pus barierele să-mi dea banii înapoi!”
Constanţa: Turist în Vamă: „Cine a pus barierele să-mi dea banii înapoi!”

Turiştii din Vama Veche au descoperit cu bucurie, că barierele care restricţionau, contra cost, accesul cu maşina pe plajă au fost distruse. Cei mai mulţi vamaioţi agreează ideea unei plaje fără maşini, dar spun că barajele montate de primărie nu rezolvau problema aglomeraţiei de maşini de pe plajă.

itiţi şi

EXCLUSIV Revoltă în Vamă! Barierele antişmecheri de la intrarea pe plajă au fost smulse din pământ (GALERIE FOTO)

Constanţa: Localnic din Vamă: „Aici, cu rockerii ăştia, nu o să reziste nicio barieră!”

Constanţa: Autorităţile din Limanu intenţionează să interzică definitiv accesul maşinilor pe plajă

„Nu ştiu cine a pus barierele şi nici cine le-a scos, dar îi caut să-mi dea banii înapoi. Ne-au fraierit”, a spus, revoltat, Rareş, un turist care a plătit 10 lei miercuri pentru a intra cu maşina în apropierea cortului montat pe plajă.
După doar o zi, o bucată din bariera metalică montată de autorităţi pe Strada Principală pentru a reduce accesul maşinilor pe plajă mai rămăsese o singură bucată, aruncată la marginea drumului. Astfel, şoferii treceau nepăsători, miraţi de faptul că nu mai trebuie să plătească.

Idee bună, prost aplicată

Cea mai mare parte a vamaioţilor sunt de părere că iniţiativa de a restricţiona accesul maşinilor pe plajă a Primăriei Limanu, care administrează Vama Veche, este lăudabilă. Totuşi, ei nu sunt de acord cu modul în care a fost aplicată. 
„Cred că dacă maşinile sunt problema, ar trebui să fie interzise definitiv. Dar aşa, oamenii vor plăti şi nu se va schimba nimic”, crede Marius, care vine de mulţi ani în Vama Veche. El recunoaşte că plaja este din ce în ce mai sufocată de maşinile înghesuite pe faleză şi că Strada Principală, cea mai intens circulată din staţiune, a devenit un pericol pentru pietoni.

Turiştii vor pază contra taxă

Pe de altă parte, vamaioţii sunt de părere că cei 10 lei cotizaţi la bugetul local prin taxa de acces pentru o zi nu ar fi fost regăsită în niciun serviciu oferit de autorităţi.
„OK, dacă am bani plătesc, dar pentru taxa asta nu mi se oferă nimic. Adică dau 10 lei şi nu există nici măcar un paznic să ştiu că nu-mi sparge nimeni maşina. Iar dacă nu am bani de taxă ce fac, o las în câmp?”, se întreabă Valentin.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite