Trenuri anulate, linii cu circulaţie restricţionată. Călătorii sunt exasperaţi: „Ruşine, CFR!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

CFR Călători anunţă că astăzi sunt 3 linii închise şi 7 cu circulaţie restricţionată. De asemenea, 77 de trenuri de călători sunt încă anulate din cauza „timpului nefavorabil”.  

De la Constanţa, nu circulă trenurile Intercity spre Bucureşti şi nici trenurile ce fac legătura cu Iaşi şi Buzău. 

Anularea trenurilor a stârnit nemulţumiri în rândul călătorilor, dovadă fiind şi comentariile postate de aceştia pe site-ul constanta.adevarul.ro şi care fac referire la deviza de pe site-ul CFR Călători: „Străbate iarna cu trenul”. „Un slogan general de mândrie al Cailor Ferate era: «Noi circulăm întodeauna, indiferent de vreme»”. Se pare că România nu face parte din această «afiliaţie» :))))”, scrie Toto, pe site. 

„Ruşine, CFR! Aşteptaţi să vină primăvara să rezolvaţi problemele? A trecut aproape o săptămână de când nu mai ninge şi încă sunt trenuri anulate! Cum e posibil?”, se întreabă Adriana.

CFR nu a precizat când va fi reluată circulaţia pe rutele menţionate. „Recomandăm pasagerilor ca înainte de efectuarea călătoriei să solicite informaţii despre trenurile anulate si despre întârzierile produse în traficul feroviar la staţiile CFR din Bucureşti şi din ţară, la telefon 021/9521”, a transmis compania printr-un comunicat.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite