Constanţa: Trei vieţi în pericol din cauza unui şofer vitezoman

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Neatenţia la volan face din nou victime pe străzile din Constanţa. Un tânăr în vârstă de 21 de ani a ajuns în comă la spital după ce a intrat ieri cu maşina într-un şanţ la ieşirea din judeţ spre Valu lui Traian. Andrei Ionescu conducea un Peugeot şi a pierdut controlul, a intrat pe contrasens şi a intrat în coliziune cu o Dacia Logan şi un Subaru Forester.

Inspectorul Ciprian Sobaru a declarat că în urma impactului violent Andrei Ionescu a intrat la scurt timp în comă. El a fost preluat de echipajele de la Ambulanţă.

Ţinuţi sub observaţie

Trecătorii spun că tânărul nu ar fi adaptat viteza de deplasare la condiţiile de drum şi, cum carosabilul era umed, a pierdut foarte repede controlul asupra direcţiei de mers, răsturnându-se în şanţul din partea dreaptă a drumului. Ceilalţi doi şoferi au fost răniţi. Unul dintre ei s-a ales cu o fractură la picior, iar celălalt are leziuni uşoare. Purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă, Florian Stoian, spune că pacienţii sunt ţinuţi sub observaţie.

Grasu’ se zbate acum între viaţă şi moarte

Aflat la câteva maşini în spate, Liviu a declarat că nu s-a apropiat prea mult de autoturismele implicate în accident pentru că nu-i place să vadă oameni răniţi, dar când s-a apropiat a observat că cel care se lupta pentru viaţa lui este de fapt chiar un vecin de-al lui, căruia băieţii din zona Aurel Vlaicu îi mai spun şi Grasu’.

„Când am ajuns eu în dreptul maşinii, Andrei era scos pe trotuar, iar două- trei persoane îi acordau deja primul ajutor“.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite