Constanta: Trei victime pe şosele

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constanta: Trei victime pe şosele
Constanta: Trei victime pe şosele

La sfârşit de săptămână, trei persoane au ajuns la spital pentru îngrijiri medicale după ce au fost implicate în accidente de circulaţie pe străzile din Constanţa şi Mangalia. Neatenţia a fost princiapa cauză a evenimentelor rutiere.

Accidentul a avut loc la intersecţia Bulevardului Mamaia cu strada Mircea ieri în jurul orei 14.00. Ionuţ Şerban (20 de ani), aflat la volanul unui autoturism Volkswagen CT 13 SER, a pătruns în intersecţie pe culoarea galbenă a semaforului, deplasându-se pe strada Mircea.

Din partea stângă venea o altă maşină, c e circula pe Bulevardul Mamaia, pe care a lovit-o în lateral.  În urma impactului, şoferul Opelului CT 07 TOP, Cornel Buzoianu (59 de ani), a fost transportat la spital. Poliţia a deschis o anchetă pentru a stabili care dintre şoferi este vinovat.

Alte două persoane au fost transportate la spital după ce unul dintre şoferi a vrut să depăşească la o trecere de pietoni, pe strada Constanţei din Mangalia.

Liviu Florian Badea (23 de ani) se afla la volanul unui Alfa Romeo, iar după ce depăşeşte, intră frontal într-o Dacia Logan condusă de Drăguţ Banciu (38 de ani), care este proiectată într-o altă maşină parcată pe dreapta. În urma accidentului, ambii şoferi au fost transportaţi la spital.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite