Constanţa: Trei şoferi amendaţi pentru că şi-au parcat maşinile pe plajă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În urma campaniei „Să scoatem maşinile şmecherilor de pe plajă“, organizată de Adevărul de Seară, inspectorii Direcţiei Apelor Dobrogea Litoral (DADL) au fost pe teren pentru a verifica dacă şoferii încă mai parchează pe nisip.


Inspectorii DADL au dat astăzi trei amenzi a câte 20.000 de lei. Şoferii sancţionaţi sunt constănţeni şi îşi parcaseră maşinile pe plaja din Năvodari. În urmă cu mai bine de o săptămână, DADL a mai amendat doi conducători auto care au parcat maşinile pe plaja Modern din Constanţa.

Autorităţile atrag atenţia turiştilor şi constănţenilor care staţionează sau circulă pe plajă că riscă sancţiuni de la 5.000 la 20.000 de lei.

Deşi DADL a montat panouri informative pe care scrie că accesul vehiculelor este interzis, şoferii încă îşi mai parchează autoturismele pe plajă. Cele mai multe probleme sunt pe plaja din Eforie Sud, pe cordonul litoral dintre Eforie Nord şi Eforie Sud, pe plaja de la Năvodari şi în zona staţiunii Saturn, din sudul litoralului. 

În cazul în care surprindeţi maşini, ATV-uri sau motociclete parcate pe nisip, trimiteţi-ne fotografii, filmuleţe sau sesizări pe adresa constanta@adevarul.ro sau pe adevarulconstanta@yahoo.com.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite