Constanţa: Travestit bătut măr şi lăsat inconştient în stradă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constanţa: Travestit bătut măr şi lăsat inconştient în stradă
Constanţa: Travestit bătut măr şi lăsat inconştient în stradă

Vacanţa la mare s-a transformată în urmă cu două zile într-un adevărat coşmar pentru doi tineri care au primit o bătaie soră cu moartea de la un grup de indivizi.

Unul dintre bărbaţi a fost găsit de reporterii „Adevărul“ în mijlocul străzii, între staţiunile Vama Veche şi 2 Mai, după ce doi prieteni ai victimei i-au anunţat pe jurnalişti de incident. Aceştia au spus că tânărul împreună cu un alt amic au fost bătuţi de nişte străini pentru că umblau pe stradă costumaţi în femei.

Unul dintre cei bătuţi a reuşit să scape din mâinile atacatorilor. Pentru că cel de-al doilea travestit zăcea inconştient în stradă şi plin de sânge, doborât de pumnii şi picioarele primite peste tot corpul, jurnaliştii au sunat de imediat la serviciul de urgenţă 112. În doar câteva minute, la faţa locului au sosit un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Constanţa şi un echipaj al Poliţiei. Victima a primit repede îngrijiri medicale.

Surprinzător, cei doi amici ai victimei care i-au anunţat pe ziarişti de incident au devenit brusc extrem de irascibili atunci când au văzut poliţiştii. Ba, mai mult, unul dintre ei i-a ameninţat pe reporteri pentru că au dat telefon la Poliţie. În cursul zilei de ieri, am încercat să aflăm amănunte despre soarta băiatului bătut. Anda Drăgulescu, purtător de cuvânt la Poliţia Constanţa, ne-a informat că bărbatul bătut a refuzat internarea în spital şi nu a fost de acord să depună o plângere împotriva celor care l-au bătut. Din acest motiv, spun oamenii legii, nu se poate demara o anchetă.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite