Constanţa: Tratamente la jumătate de preţ pentru locuitorii din Mangalia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constanţa: Tratamente la jumătate de preţ pentru locuitorii din Mangalia
Constanţa: Tratamente la jumătate de preţ pentru locuitorii din Mangalia

Sanatoriul Balnear din Mangalia  va deschide începând de mâine, 1 octombrie, o nouă secţie de spital. Directorul unităţii, Iulian Pralea, a declarat că cea de-a doua secţie de spital are 75 de paturi şi va fi coordonată de medicul Camelia Popescu.

În premieră, conducerea a hotărât relansarea ofertei de reducere cu 50 % a tratamentului ambulator pentru constănţenii asiguraţi. De asemenea, în curând va fi demarată construirea unei pasarele între baza de tratament şi hotel Paradiso, precum şi construcţia unei pasarele între baza de tratament şi hotel President.

Pe parcursul acestui an va fi reabilitat sistemul de producere  a energiei  termice prin  utilizarea surselor de energie termică regenerabilă.

Persoanele interesate pot beneficia de mai multe proceduri, precum hidrotermoterapie, hidrokineototerapie, masaj, electroterapie, fototerapie şi pneumoterapie.

Managerul a mai declarat că speră să aibă mai mulţi clienţi pe timpul sezonului rece şi primăvara pentru că în ultima vreme au avut foarte puţini pacienţi veniţi cu bilete prin Casa de Pensii.

Cinci zile de tratament cu trei mese incluse şi tratament costă 252 de lei, şapte zile scot din buzunarele oamenilor 302 lei, iar zece zile 470 de lei.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite