Constanţa: Util Trans a plătit cu un teren datoria către fondul de sănătate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constanţa: Util Trans a plătit cu un teren datoria către fondul de sănătate
Constanţa: Util Trans a plătit cu un teren datoria către fondul de sănătate

Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Constanţa a intrat în posesia unui teren în suprafaţă de 3.000 mp, precum şi a unei clădiri situate pe strada Aurel Vlaicu nr. 4-6.

„Am primit un spaţiu în Constanţa ca urmare a unei propuneri din partea unui debitor, de a face o compensare între datoria pe care o avea la Casă şi posibilitatea lui de a o plăti sub forma acestui teren. Societatea Util Trans avea debite de câteva zeci de miliarde de lei la noi. În prezent, terenul este evaluat cam la 250 de euro pe metrul pătrat, ceea ce înseamnă că valorează aproximativ 750.000 de euro“ a precizat directorul CJAS, dr. Liviu Mocanu.

El a mai declarat că atât imobilul, cât şi terenul nu pot fi vândute, motiv pentru care în acea locaţie va fi mutată arhiva CJAS. În plus, acolo vor fi deschise şi câteva birouri pentru primirea documentelor agenţilor economici, a cadrelor medicale şi PFA-urilor din zona KM 4-5, Poarta 6 şi CET.

„Arhiva noastră este împărţită în momentul de faţă în vreo trei locuri, asta pentru că aici nu avem spaţiu de depozitare suficient. Arhiva mai veche de cinci ani este depozitată la Spitalul din Eforie, jumătate din arhiva nouă se află în subsolul clădirii noastre, însă într-un spaţiu impropriu de depozitare şi ultima parte este împărţită pe compartimente“.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite