Constanţa: INCREDIBIL! Trăieşte, deşi a fost călcat de tren

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constanţa: INCREDIBIL! Trăieşte, deşi a fost călcat de tren
Constanţa: INCREDIBIL! Trăieşte, deşi a fost călcat de tren

Adrian Apreutesei a vrut să-şi pună capăt zilelor, şi-a aşezat capul pe linia de cale ferată, însă nu a fost accidentat mortal, pentru că sub locomotiva trenului se afla un rezervor de nisip, iar trenul avea o viteză de 25 km/h.

Poliţiştii care l-au descoperit spun că bărbatul era conştient, era lovit la cap şi avea un ochi scos.
Imediat, a fost transportat cu o ambulanţă la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa. „Când a ajuns la spital era colaborant, dar ulterior a făcut stop cardiorespirator şi a necesitat să fie ventilat mecanic“, a declarat dr. Liliana Tuţa, directorul medical al Spita-lului de Urgenţă Constanţa.

„Vreau să fiu ars“

Anchetatorii au găsit asupra sa cartea de identitate. Pe verso era trecut un mesaj de adio. „Vreau să fiu ars, organele sănătoase să fie prelevate pentru salvarea altor vieţi. Cenuşa mea să fie aruncată pe strada Păcii. Anunţaţi, vă rog, logodnica mea Carmen“, este mesajul pe care bărbatul l-a scris pe cartea de identitate.  

Organele de anchetă au luat legătura cu familia din Bacău la care bărbatul face referire în mesajul de adio. „Ei spun că fiica lor a fost colegă de clasă cu Adrian Apreutesei, dar că nu ar fi avut nicio legătură amoroasă“, a declarat Cerasela Miron, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Transporturi Constanţa.

Bărbatul este căsătorit în Constanţa. Familia care locuieşte la adresa care figurează pe cartea sa de identitate spune că nu-l cunoaşte pe Apreutesei şi nici nu l-a cunoscut vreodată.

Cadrele medicale de la Terapie Intensivă spun că nu au văzut pe nimeni care să vină să se intereseze de starea sa de sănătate.

Mama, în stare de şoc

Mama bărbatului, Măndiţa Apreutesei, în vârstă de 79 de ani, spune că nu-i vine să creadă ce s-a întâmplat. „A fost la mine luna trecută şi a stat două săptămâni. Doar ce se întorsese din voiaj, că el e marinar“, a declarat telefonic bătrâna.

Sinucigaşul are doi copii

Adrian Apreutesei a absolvit Institutul de Marină din Constanţa şi navigă de 26 ani. Are doi copii: un băiat şi o fată în vârstă de 26 şi 24 de ani, care locuiesc în Bucureşti. Mama sa, Măndiţa Apreutesei, în vârstă de 79 de ani, locuieşte în judeţul Bacău.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite