Traian Băsescu vrea acţiune în Vama Constanţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În cadrul prezentării bilanţului Ministerului Public, preşedintele României a spus că Vama Constanţa este unul dintre locurile în care ar trebui acţionat împotriva fenomenului de evaziune fiscală.

Traian Băsescu a mai spus că vrea să vadă acţiuni şi în „vămile de interior“, acolo unde frada vamală este înfloritoare. Preşedintele a menţionat că are o hartă a judeţelor „albe“, în care nu se întâmplă nimic.

Traian Băsescu despre descinderile din vămi: „Portul Constanţa ar trebui să fie o prioritate"

El spune că aceste judeţe care apar a fi fără pată ar trebui eliminate, din moment ce în presă apar materiale care contrazic harta despre care vorbeşte preşedintele.

Traian Băsescu a declarat că are "o mică hartă cu judeţele albe, judeţele în care nu se întâmplă nimic" şi a adresat rugămintea de a elimina astfel de judeţe, care arată a fi "albe", în timp ce presa e plină cu exemple despre ce se întâmplă acolo.

În urmă cu două săptămâni, Traian Băsescu spunea că nici o vamă din România nu ar trebui să scape necontrolată, prioritatea fiind Portul Constanţa. „Poartul Constanţa ar trebui să fie o prioritate“, spune preşedintele Românei, cu referire la descinderile care au avut loc în vămile din ţară.




Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite