Tragedie la Constanța. Un fost polițist și-a ucis mama. Ucigaşul a agresat în urmă cu doi ani o elevă în parcul Tăbăcărie UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un fost polițist de la Transporturi și-a ucis mama și apoi a încercat să se sinucidă. El abia ieșise din închisoare, eliberat condiționat. În urmă cu doi ani, Marius Ionuț Magda a încercat să violeze o elevă în parc. El a fost reținut și va fi dus la instanță cu propunere de arestare pentru omor calificat.

Polițistul a fost condamnat, în urmă cu un an și jumătate, la trei ani de închisoare pentru tentativă de viol, însă a fost eliberat condiționat. Vecinii spun că nu este prima dată când face scandal, ar mai fi bătut-o pe femeie, fiindcă tot timpul se afla sub influența etnobotanicelor.
Femeia a fost găsită de rude, care au venit la ea fiindcă nu le-a răspuns la telefon și au constatat că aceasta era moartă.

Cine este ucigaşul

Marius Ionuţ Magda, fost poliţist la Secţia Transporturi, a agresat în octombrie 2010 o elevă a Liceului Energetic în parcul Tăbăcărie din Constanţa, în dreptul Liceului Energetic. Fata era împreună cu o colegă de clasă şi cu prietenul acesteia şi se îndreptau, pe malul Lacului Tăbăcărie, spre biserica Sfântul Mina.
Bianca Leucă, eleva bătută crunt în Parcul Tăbăcărie de Marius Ionuţ Magda, a povestit la vremea respectivă pentru „Adevărul“: „Am mers să culegem mure dintr-o tufă. Acolo ne-a acostat prima dată individul. Ne-a cerut o ţigară şi nu am avut să-i dăm. A plecat mai departe. Noi am luat-o spre stânga, iar el spre dreapta“, a povestestit Bianca.

„Îl imploram să mă lase“

„Am crezut că am scăpat de el, dar s-a întors. În dreptul unei râpe ne-a ajuns din urmă şi a început să ne spună că i-au murit părinţii şi şi-a pierdut casa şi că nu a mâncat demult. A scos seringa cu ceva roşu în ea şi a spus că ne înţeapă dacă nu stăm pe loc“, rememorează fata. „Ne-am speriat. Am încercat să fug şi atunci m-a prins, m-a trântit în râpă şi mă lovea“, îşi aminteşte victima.
„Îl imploram să mă lase în pace, să nu mă mai lovească şi îmi spunea că viaţa lui nu mai are niciun sens şi că mai bine mă omoară. Repeta într-una că e drogat şi mă omoară“, a continuat ea.

„A vrut să mă sugrume“


Fata îşi aminteşte că o lovea în neştire, pe unde nimerea. „A scos un cuţit şi a vrut să mă înjughie, dar m-am ferit. Apoi a vrut să mă îmi dea cu o piatră în cap şi iar m-am ferit. Atunci a găsit un cablu pe care mi l-a pus în jurul gâtului să mă sugrume“, mai spune Bianca printre lacrimi.
„Când a auzit sunetul sirenei m-a împins în stuful de pe marginea lacului, a început să mă lovească şi mai tare şi a vrut să mă înece. Dacă nu venea poliţistul, acolo îmi era sfârşitul“, povesteşte Bianca. „Mi-e teamă! Mi-e teamă să mai ies din casă. Îmi spunea mereu: «Te omor! Nu mă mai interesează viaţa mea!»“, mai spune fata.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite